26 jan.

Äntligen är det åter dags för en tur till Koiens förlovade land Japan!

Resan börjar på Fredag med flyg från Arlanda till Schiphols i Amsterdam och där möter jag upp mina resekamrater från Danmark. Några timmar senare går nästa flyg vidare från Schiphols till Narita Airport i Tokyo där vi stannar första natten. På Söndagen kommer vi besöka All Japan Koi Show som rankas som den främsta utställningen av koi i världen där endast de bästa av det bästa får delta. Och så klart har Sävne Koi & Trädgård AB med en fisk i startfältet😉👍.

På Söndag kväll åker vi vidare norr ut mot Niigata och staden Nagaoka där vi kommer utgå ifrån resten av resan. Vi kommer dagligen besöka odlare runt om i Niigata för att finna årets koi till butiken så tveka inte att höra av dig om det är något speciellt du söker så letar jag på plats bland de 70-80 olika odlarna som vi kommer besöka under dessa dagar.

Har du önskemål kontaktas jag enklast via mail på [email protected] eller via Messenger på facebook sidan Sävne Koi & Trädgård AB. Tidsskillnaden är 8 timmar och när vi är ute hos odlarna har vi ingen uppkoppling så jag kommer svara på förfrågningar när vi är tillbaka vid hotellet på kvällarna.

Jag kommer försöka uppdatera här på hemsidan och via facebook dagligen så har du inte gillat sidan Sävne Koi & Trädgård AB på facebook gör detta nu för att inte missa allt spännande😃👍.

Mvh: Kristofer