42. Scirpus tabern (Zebrasäv)

Scirpus tabern (Zebrasäv)

Dekorativa tvärgående vita ränder. Utvecklas bäst vid ett vindskyddat läge.

Kraftigt flerårigt halvgräs med grov krypande jord stam. Runda spetsiga strån med dekorativa tvärgående vita ränder. Zebrasäv blir 80-150cm hög.

 Plantera alltid i vattenväxtjord och ge näringskulor i samband med planteringen.

Planterings djup: 10-60cm

 

OBS! Växter skickas endast MÅNDAGAR, ordern måste vara gjord före kl 15.00 på söndagen för att hinna packas till måndagens hämtning av paket.

Tänk på att detta då gäller även andra varor som är på samma order som då skickas först på måndagen, så om du har mer bråttom med tex en pump eller något annat gör då två ordrar där du har en med växter och en med de övriga varorna.

Växterna packas med största försiktighet men det kommer kunna bli några brutna blad och själkar med detta påverkar inte plantans överlevnad.

Om växten är över 45cm hög toppas bladen för att kunna transporteras på ett bra sätt, men även detta påverkar inte plantans överlevnad.

Eftersom fysiska butiken är öppen Torsdag till Söndag är det inte säkert att lagersaldot stämmer till 100% alla dagar i veckan så skulle en växt vara slut så kontaktar vi dig för leveranstid eller ett eventuellt byte till någon annan växt.