• Webshop

4. Megaflow Oxy 75000 flytande luftare

Pris:
13 995 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1854070
Delbetala från 646 kr/mån Mer info
Antal:
Kommentar till butiken:
Megaflow Oxy är avsedd till att lufta/syresätta större trädgårdsdammar, Koi dammar, samt naturdammar osv. som har dålig syresättning.
Pumpen placeras nedsänkt i vatten, lämpligen på ett djup mellan 0,3-0,7 m. Kontrollera så att luftinsugsröret sticker upp en bit ovanför vattenytan, så att det inte kommer under vatten om vattenståndet blir högre i dammen.

Den flytande Megaflow oxy är monterad under ett flytelement som förankras. Modellen blir inte beroende av vattennivån i dammen utan följer ytan under säsongen. Mycket lämlig i dammar där nivån varierar under året. Pumpen levereras komplett och monterad.
Megaflow Oxy använder sig av en teknik som kallas Venturi teknik. Det innebär att pumpen drar ner luft genom luftinsugsröret som sticker upp ovanför vattenytan. Pumpen drar då in luft och genom en speciell impeller av propellertyp, mixas luft och vatten som sedan skjuts ut i dammen.

Megaflow oxy passar alla större dammar där det behövs en kraftig luftning. Du förhindrar algbildning, dålig lukt och får mindre flytnate på ytan. Med en Megaflow oxy förbättras vattenkvalitén i alla dammar.

Bruksanvisning.

Tekniska data:
Flöde i l/t: 75000
Utlopp: 67 mm
Volt: 230 / 50hz
Watt: 500
Flytelement diameter cm: 100
Vikt i kg: 12