• Webshop

27. SAKI-Hikari Color Enhancing medium 5kg

Pris:
1 195 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P829195
Delbetala från 55 kr/mån Mer info
Slut i lager
Hikari Saki Color Diet är ett dagligt färgfoder rikt på nyttiga näringsämnen. Det är speciellt framtaget för att ta fram färgerna rött, svart och vitt. Innehåller astaxanthin som är en form av karotin som är det naturliga färgämnet i bl.a morötter. Fodret ger fiskarna starka naturliga färger och karotinet i fodret tar speciellt fram röd färg både på koi och guldfisk. Den väl avvägda balansen av aminosyror och vitaminer, ger dina fiskar energi och håller dem friska.

Fodret passar Koi karpar, men även andra dammfiskar som t.ex. guldfiskar. Då fodret flyter är dett lätt att se hur mycket fiskarna äter och på så sätt undvika att ge dem mer foder än de äter upp.

Högt innehåll av stabiliserad vitamin C och vitamin E. C vitaminerna i fodret hjälper till att motverka stress hos fiskarna.

Fodret är populärt hos Japanska odlare för att få fram Koi champions.
 
Avancerad produktionsteknologi och erfarenhet, ger ett foder som inte grumlar vattnet.

Alla SAKI foder innehåller Hikari Germ. Dessa nyttiga bakterier hindrar skadliga bakterier i magen/tarmarna att förökasig . Dessutom förbättrar Hikari Germ matsmältningen och näringsupptaget och därigenom minskar avfallet.

Medium = ca 5mm stora

Näringsinnehåll:

Flytande protein: minst 40 %
Fett:  minst 6 %
Fiber:  max 1 %
Vatten:  max. 10 %
Rå aska:  max. 15 %