• Webshop

25. SAKI-Hikari Balance large 5kg

Pris:
655 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P829175
Delbetala från 38 kr/mån Mer info
Slut i lager
Hikari Saki Balance är ett bra basfoder för Koi karpar. Det erbjuder en välbalanserad sammansättning mellan olika näringsämnen, för att ge Koi karparna bra förutsättning för att växa och utveckla fina färger och former under de varmare månaderna på året.

Fodret garanterar kraftig tillväxt utan onödig fettbildning hos fiskarna. Det är naturliga karotinet i fodret som framhäver främst de röda färgerna hos fiskarna. Den väl avvägda balansen av aminosyror och vitaminer, ger dina fiskar energi och håller dem friska.

Fodret passar Koi karpar, men även andra dammfiskar som t.ex. guldfiskar. Då fodret flyter är dett lätt att se hur mycket fiskarna äter och på så sätt undvika att ge dem mer foder än de äter upp.

Högt innehåll av stabiliserad vitamin C och vitamin E. C vitaminerna i fodret hjälper till att motverka stress hos fiskarna.

Fodret används på professionel nivå till Koi karpar, då det är bra för uppfödning av välmående individer.
 
Avancerad produktionsteknologi och erfarenhet, ger ett foder som inte grumlar vattnet.

Alla SAKI foder innehåller Hikari Germ. Dessa nyttiga bakterier hindrar skadliga bakterier i magen/tarmarna att förökasig . Dessutom förbättrar Hikari Germ matsmältningen och näringsupptaget och därigenom minskar avfallet.

Large = ca 8mm stora

Näringsinnehåll:

Flytande protein: minst 40 %
Fett:  minst 6 %
Fiber:  max 1 %
Vatten:  max. 10 %
Rå aska:  max. 15 %