11. Anemopsis californica (Sippsvans)

Anemopsis californica (Sippsvans)

Sippsvans, Anemopsis californica, har vita till rosa blommor, som blommar från mitten av sommaren till sensommaren, det är en bra växt för en fuktig zon invid dammen. Växten har god vinterhärdighet. Den blir ca 40 – 45 cm hög och kan även placeras något under vattenytan.

Fakta:

Blomfärg: vit till rosa

Planteringsdjup: 0 - 5 cm

Höjd: 40 - 45 cm

Planteringsmaterial: Vattenväxtjord och några näringskulor

 

OBS! Växter skickas endast MÅNDAGAR, ordern måste vara gjord före kl 15.00 på söndagen för att hinna packas till måndagens hämtning av paket.

Tänk på att detta då gäller även andra varor som är på samma order som då skickas först på måndagen, så om du har mer bråttom med tex en pump eller något annat gör då två ordrar där du har en med växter och en med de övriga varorna.

Växterna packas med största försiktighet men det kommer kunna bli några brutna blad och själkar med detta påverkar inte plantans överlevnad.

Om växten är över 45cm hög toppas bladen för att kunna transporteras på ett bra sätt, men även detta påverkar inte plantans överlevnad.

Eftersom fysiska butiken är öppen Torsdag till Söndag är det inte säkert att lagersaldot stämmer till 100% alla dagar i veckan så skulle en växt vara slut så kontaktar vi dig för leveranstid eller ett eventuellt byte till någon annan växt.